Колеги аскам да питам дали има някой който да е подсилвал този двигател по някакъв начин ,дали с чип, дали е сменял турбо, дали е сменял електроника и ако има какво се е получило че аз искам малко да се заиграя с моята но се чудя как?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за GTV V6 TB
Collapse
X
-
Има място, където можеш да получиш отговорите на всичко, което те интересува - опитай в Еxtreme TuningAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Има едно ГТВ на ,Афредо,сме го ровичкали,с хибридна турбина(по голяма студена част),с по големи инжектори,предстоят и още интервенции,но е в изчакване.
Има много добър резултал,зависи какво искаш да постигнеш и най важното,колко е голям бюджета.
Comment
-
Ами колега имам някакви лагове един път варви един път не върви. Само ходи в сервизи, не могат да я оправят. Накрая се оказа, че цялата студена част на турбото е разбита. Мислех си, че може да сложа по-голямо турбо с някаква електроника и да влезе в час, малко да се разварви, но не знам дали ще се получи нещо.
Comment
-
На твоето турбо,се прави ъпгрейд,сменя се студената част и перката,от там и трябват и други дюзи,тези с които си омаляват,яко.
Последните постижения на Алфредо бяха 245 по ГПС и една счупена кутия след това.
Ако искаш да пробваш след колко ще се взриви мотора е друга бира.
Специално този мотор е бъгав за работа,но и е ограничен от към брутални извращения,с ризи е и няма да издържи на повече от 300кс.
Но както вече казах,може да се пипне и си подобрява доста добре динамиката,аз лично съм доволен от това което показа.
Comment
-
Зависи,какво искаш да постигнеш,аз щети сложа нулите ,а ти си сложи цифрата която ти си готов да отделиш
И започваш с . 000лв,но това е много неконкретно,зависи какво и колко.
Ако искаш само чип е около 300-400,смяна на елктроника и мап около 1000 с електрониката,ре на турбината от 500 до 800 и така нататък,ти сам си избери.
Comment
-
Най добре да се чуем или по добре да се видим за да ти обясня по подробно.
тела ми е 0889894036-добри.
Comment
Comment